3: Jenny Andersson-Mård

Bloggparadssuccen fortsätter med en tredje bloggare: Jenny Andersson Mård! Det här är en blogg utan dagens outfit och shoppingtips, lite kul med någon som bryter trenden! En del sport dyker upp, genusdans för tjejrapport, mhm! Annars då? Såhär skriver hon själv:

"Det här är min blogg, med mina åsikter om samhället, livet och andra saker. Den handlar också om saker som jag tycker om; t ex innebandyn"



En del videoblogg bjuds det också på! Kan vara najs om man vill se personen i 3D i 2D, som vi brukar säga! Vi har inte läst den här bloggen så länge, så vi är inga experter, men eftersom vi inte bedriver sportjournalistik kan det ju vara värt att kolla om man gillar sånt, va!




Det blir faktiskt en del politik med! Som sagt, kul med någon som bryter trenden och inte bara skriver om mode och fest (även om journalisterna älskar det med!).

Hon har faktiskt lite dialekt när hon pratar...spännande! Det är ju så när man läser bloggar, att man vet inte hur de pratar om de inte videobloggar. Ni vet ju inte hur vi låter, till exempel! Vi kan ge en ledtråd: vi låter mest som höns och opera, och ibland mjaaaaauuuu!



Så, hare gott! Och om du har någon blogg att tipsa om - eller vill promota din egen, så ba hör av dig!? Och har du missat några av de tidigare tipsen så kollar du kategorin "bloggparaden".  Ok, pusssssssss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0