Usla Journalister

Han ska inte vara med i Paradise. Vi gjorde världens dundertabbe och kollade inte källor på uppgifterna.

Vår Hemlige Chefredaktör Helmut Ryden (Varför är han hemlig när man vet vad han heter? ingen vet ingen vet) ringde och skällde och var rosenrasande.

Det är med anledning av detta som vi tyvärr måste meddela er att det inte kommer att bli en blogg här framöver. Vi har förlorat vår licens och får ej längre bedriva hemlig journalistik.

Vi har flyttats till lokal tv-bilagan och kommer att knappa in vilka tider ni kan se Ordjakten och TV Shop en tid framöver. Fallet kommer att granskas av Pressombudsmannen och om vi har tur får vi licensen tillbaka. Annars får vi bara hoppas att det kommer nya journalister eller liknande. Helmut säger tyvärr att Hemlig Journalistik var med på utelistan i Expressen, så det finns en risk att han inte anställer några nya :(

Men vi får väl helt enkelt se vad som händer. Alla kära läsare, TACK! Vi kommer att sakna er, vi kommer att sakna vår blogg - men journalistiken bär vi alltid med oss i våra hjärtan!

Och Jocke: vi är inte arga på dig. Hatten av för årets prank. Vi kommer att läsa din blogg från lokalbilagan skabbiga källarutrymmen. puss <3

Vänligen, men bestämt
Hemliga Journalister

Farväl - och lycka till...!

Idag är en stor och viktig dag. Vi har till och med gråtit en tår. Mina damer och herrar, Joakim Diabetesmannen Mattsson har kommit med i Paradise Hotel och reser snart iväg. Han har packat sina outfits. Han har blekt sina tänder. Han har rakat sig under armarna.

Vi ska sitta i soffan tills december. Vi ska se varje avsnitt i repris på tv6 play. Vi ska sjunga hejaramsor och hålla tummarna. Vi ska hedra ditt minne.



(sätt på den här låten nu:
http://www.youtube.com/watch?v=YWkI4zQDzY8)

Frågan är ju vad den här bloggen ska göra tills dess?! Och frågan är om du kommer att minnas oss när Aftonbladets och Expressens häftiga journalister ringer och frågar dig om saker. Men när det blir varma sommardar - kom ihåg oss då, kom ihåg oss då. När vinterisen ligger klar - kom ihåg oss då, kom ihåg oss, då.

Här finns du kvar.



En sista sak vill vi säga, innan någon annan hävdar att det var de som sa det först: Du kommer att bli den nya Cimon, din klädstil kommer att få hans skjortor att blekna i tvätten och krympa och vrida sig. Du kommer att ta över hans plats så att han får sträva efter att bli nya diabetesmannen. Du är det nya, du är it. Och det var vi som sa det först. Och den här bloggen är det sanna beviset för att hemliga journalister har koll, har rätt och vet vad som blir stort: den som tvivlar kan ju bläddra tillbaka och kolla vad det skrivs om i tidigare inlägg...

Slå det, alla reklamfinansierade kulturetablissemang! Ha!


Diabetesmannen på en åker. Det är så vi känner honom, det är så vi minns honom. Farväl! ...och lycka till!



SUSHI!?!?!?!?!?!

Diabetesmannen har fått en inbjudan till blog awards. Det fick inte vi. Men det gör inget, vi löser det. Ta med dig iphone och updatera med bilder under kvällen så sitter vi bänkade framför skärmen. Eller vid bordet bakom dig? HAHA vem vet? Fett fint med Uppsala representerade. Här kommer våra tips till dig:

1. MINGLA - prata med alla, även de som är fula eller drar dåliga skämt. De kan sitta på de bästa kontakterna.
2. Ha med någon form av visitkort att dela ut. Beställ billigt på internet.
3. HÅNGLA UPP KENZA - men inte så att din dejt ser det. Kan bli klurigt.
4. FOTO MASSAAAA
5. Se till att det blir samarbete med storbloggarna så att det blir tv någon gång!! Vi vill se den där videobloggshowen som du lovade!

Han ska bo på Stureplan, btw. Sushi. SUSHIIII!!!!!!!??!?!?!??!?!?!

Klart slut.

Ett långt och lyckligt liv

"Att dansa i otakt till denna musik gör en fruktansvärt glad och en stark vilja till att leva ett långt liv! "

- Diabetesmannen om reggeamusik.

Det känner vi också. Åh, vi gillar reggea. Åh, vi vill också hänga på festivalen. Vi var där förra året. Mycket bra. Fast vi jobbade. Undercover som...ja, vaddå? Någon som var där som kanske kan gissa nu?

Vi är ju hemliga av oss, men vi antar att ni har era tankar och idéer om vilka vi är. Vad tror ni? Ålder, kön, sysselsättning...? Kommentera! Alla som gissar får en länk och alla som inte dansar är våldtäktsmän!

Smaken är som baken...

Diabetesmannen deklarerar att "nu är det slut på sommaren!" varpå han visar bilder och tipsar. Enligt honom är det obehagligt och idiotiskt att inte bära kavaj, men smart att raka sig med två rakhyvlar på samma gång så att det går fortare.

Någon annan som känner att det borde stå "smart att ha kavaj, går fort att få till en snygg klädsel, men obehagligt och idiotiskt att dra två rakblad åt olika håll på kroppen samtidigt"?


Vänta lite här va...

Diabetesmannen är enligt egen utsaga "hotad" av två bastubadare som vill ta del av det könsliga umgänge som han enligt dem idkar med kvinnor. Men hotvideon är upplagd på diabetesmannens eget youtube-konto? Luktar skumt.

Här är videon, ta en kik:
http://www.youtube.com/watch?v=-ArBEqnbcWs&feature=player_embedded

Är det någon som vet vilka killarna är och hur man får tag i dem? Eller ser ni det här själva? Hör av er!


Vad döljer du för oss?

Resonerande referat

Mm yes! Denna kluriga (?) rubbe är för att Diabetesmannen har svarat på frågor, men ingen riktig frågestund om inte en riktig journalist refererar och diskuterar svaren! Till vår hjälp har vi den oumbärliga Källan! (alla citat är saxade från diabetesmannens blogg)

"Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ska vi ligga?
Har du haft sex idag: Kommer inte i håg"

HJ: Det var vi som skickade sms:et. Vi fick inte ligga.
Källan: Jag skickade ett liknande, men jag säger inget. I'm a gentlemen, I don't kiss and tell...


"Vad tror folk om dig? Dryg, idiot, men även riktigt snygg och good in the bed
Stämmer det? Till vissa delar: Svar ja"

Källan: Håller med: Svar ja! ;) Speciellt "vissa delar" var extra good...


"När grät du senast:  När jag blev dumpad av glamourama tjejen, bläää!"

HJ: SAAAY WHAAAAAAT!?!?!?!?! Dags att journalista!


"Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, Men det är inte riktig kärlek"

Källan: Make sense. Jag tror på låtsas-Gud och låtsas-tomten med.


"Är du blyg?: Verkligen inte, önska jag var det i bland!"

HJ: Varför önskar man det? Ibland brukar vi önska att vi var hemliga brandmän istället, för det känns som om vi skulle göra mer nytta då, men någon skall axla den tunga manteln att stalka D-man och journalista Uppsala, så vi har lagt drömmen åt sidan.
Källan: Ibland önskar jag att jag också var en riktig journalist. Eller en katt.


"Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag: Känna på pullan"

HJ: Det är dåligt med sådant i din nuvarande situation, alltså?
Källan: oooooh! BURRRN! *cheerleader snap


Rubriken på detta inlägg är alltså "Läs ordentligt, Det kan vara kul till morgonkaffet!". Det är publicerat klockan 2 på morgonen. Fett hurtig kille, det där. Vi sitter fortfarande på redaktionen och skriver puffar till morgontidningen då. Eller bekämpar skurkar i natten som superhjältar. Men mest skriver vi saker.



Jocke chillar avslappnat (?) och saknar sin Glamouramatjej, eller ett eget kvinligt kön.


Once upon a time...

...there was...

...en frisyr:




Hemlig journalist undrar...

...när kommer Diabetesmannens blogg-tv igång? Vi vill ha lite update på den fronten och se lite resultat! (Så svaret på din fråga om varför du inte är på Sommar på BJ ikväll: FÖR ATT DU SKA JOBBA PÅ DITT MANUS!).

...när senilsnöre blev trendigt? Ni som inte är bekanta med uttrycket: ett snöre som gör att glasögonen hänger kvar runt halsen om man tappar dem. Vi tejpar hellre fast dem i ögonbrynen med silvertejp.

...vilka som vinner valet i höst? Ganska svalt intresse i bloggarna än, om man inte räknar Ana Gina som verkar ha en skön deal med SVT. Kolla in hennes blogg, vetja.

...vad som är så "oseriöst" med de här bilderna, bortsett från skärpan? http://adayofmylifee.blogg.se/2010/august/i-dont-care-i-show-you-how-to-love.html Bruden posar stenhårt. Men så är vi en aning bittra över att hon slog oss i kommentarstävlingen också. Vi får sluta resa och festa så mycket och börja hänga mer framför datorn.

...var fan håller Källan hus?!?!? Ring mig om du ser detta, börjar bli orolig!!!!! Någon som vet något och kan tipsa?


NEJ det gör ni ju inte eftersom det är en hemlig källa! Rackarns otur!!!

RSS 2.0