4: Nalin Rozbayani

Mhm, nu har turen tagit sig en tur till nästa bloggare i bloggparaden. Presenting: Nalin! [http://nalinss.blogg.se/]Vi kör en hederlig, gammal intervju!




Tjaaaaa! Vem är du och vad bloggar du om?
Jag är en person som älskar kläder, mode osv...

Vilket är ditt favoritdjur?
Tigrar är så himla fina!

Varför började du blogga?
Jag ville bli lika känd som Kenza, haha!

Vad är bäst: skrivna inlägg eller videoblogg?
Skriva inlägg, för att det är roligare och så ser det snyggare ut i bloggen, my opinion.

Vem är din idol?
Elin Kling! (hon är ett riktigt fan, HJ:s anm.)


Vilka bloggar läser du?
stylebykling, kenza, saniaclaus, fashiontoast och många fler...

Vad gör du när du inte bloggar?
Inget specilet faktist, är med kompisar och sånt.

Vad ska du bli när du blir stor?
Har inte tänkt på det men vill verkligen bil en kändstylist!

Vad är det bästa med vår blogg?
Gillar att ni skriver gossip osv;)

Vad tycker du om Diabetesmannen?
Vet faktist inte vad jag tycker om henne. (hahahahha, henne. haha. HJ:s anm.)





Vad tror ni, utmanar hon Kenza om några år?


Dagens Diabetes, en bubbla och update

Sådär, ledsen för seg uppdatering som sagt. Vi ligger i förhandlingar med Spotify om den amerikanska marknaden. Det tar lite tid, men vi jobbar på det.

Diabetesmannen börjar bli känd assä. Vi försökte ju få honom känd ett tag, men det gick inte så bra.

"Yes, nu är vi tillbaka efter en bloggpaus... vårt uppdrag är ju att söka efter sanningen, men på senaste tiden har vi varit mer intresserade av att spana på Diabetesmannen...han är den snyggaste någonsin! Vi funderar på en jönssonligankupp för att göra honom till Sveriges största bloggare... mer om detta när vi har en plan." - maj 2010.


Det var så det började! Vi skrev till både Blondinbella och Kissie, men de svarade aldrig. Mycket märkligt...

Grejen är att han klarar det bra på egen hand. Nyheter24 och Cimon Citroen har börjat ragga efter honom... vi känner att vi bör skaffa en plan b i fall han glömmer oss när han blir känd. Så vi har börjat scouta lite nya bloggare!

Hittills har vi intervjuat tänkbara kandidater som Tandstensmannen, Blindtarmsmannen och Inflammationsmannen, men det har inte riktigt klickat med någon av dem. Hälsenekvinnan hade vi stark tro på ett tag, men halsenekvinnan.blogg.se? Låter för skumt. Säg det på norska. Gör en videoblogg och säg det på norska. Det funkar inte.

Så vi kör en bubbla istället! Vad säger Moa och hennes kompis när de fester loss?


http://moahelmersson.blogg.se/ och Hälsenekvinnan.


HJ informerar

Det är många som undrar varför vi inte uppdaterar så ofta. Det är bögarnas fel.


Ehhh

Den där Alabama kan ju kissa. Det finns bara en fanblogg och det finns bara ...ja hur många är vi egentligen, ingen vet för vi är heeeeemligiiiiiiiiiga assä!!! Men det finns bara en blogg som älskar Diabetesmannen och ni vet vilken det är.

ps. vi gör bäst intervjuer också.








hans nya adress är: http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/


Diabetes, läs noga nu!

Hemliga Journalister noterar att alla youtube-kändisar har något gemensamt. Från att vara ingen till att bli nationell kändis över en natt krävs ett namn. En ändelse.

Jocke, om du vill bli Sveriges bloggkung måste du blir Diabetesturken!




Spotta inte på Diabetesmannen!

Eller? Idag har Källan och HJ haft kändisspotting på Uppsalas gator med kaffetermos och en fågelkikare, och mycket riktigt såg vi en Diabetesman och en kvinna från Den Kungliga Huvfudstaden! Ah, en givande dag.

Tyvärr råkade Källan tappa kameran i svandammen när vi gjorde ett undersökande reportage om ankor, "situation: vinteranka". Efter dykningar och fiskande med håv har vi dock räddat kameran, men bilderna är förstörda. Källan fotar ju med en hederlig gammal Hasselbladskamera. Inte att föredra alltså!!! Blir att skaffa en modernare.

Men vi har gjort en rekonstruktion av hur det såg ut. Tyvärr är Anna Book så kamerakåt att hon tog sig in i bildfilen! Rackarns, men ni förstår tanken...




"Jag vill föda dina barn, Diabetesmannen! ropade Anna Book när hon såg dem gå in på Holmlunds."

Vinnaren



Grattis Björk Janlund! Vi skickar en LCD-tv och en jorden runt-resa! Ha det nu så gott i Skåne och träskvildmarken med en katt!

Det viktigaste är inte hur man ser ut - bara man är attraktiv

Diabetesmannen langar en videoblogg om hur man raggar. En mycket bra blogg! Även om den är något "slarvig", men hey, den handlar faktiskt om något, kort&koncist och det är något som man har förtroende för att han vet något om. Vi vill inte ha gardintips från D-man, vad vet han om det? Men fest, mode, ragg osv är hans hemmaplan! Så tänk på det när ni väljer ämne, något som folk tror att ni har koll på - ingen vill ha tips av någon som är sämre än en själv liksom!!

Nu ska vi ut och vara självsäkra, men inte bjuda på drinkar! Det är tydligen fel. Och det blir mer ekonomiskt så! Niiice.

Han har ju börjat med någon slags kamp med sin sidekick också. Spännande. Ett tag körde han ju videobloggar med karaktärer. HJ vill se en serie med raggningsskolan, säg 8 delar? Varje del tar upp en grej. Sidekick Gustav kan ta på sig den blonda peruken, så kan Diabetes ragga - både visa hur man gör och hur man INTE gör! Eller så raggar Diabetes på rätt sätt, och Åke Olsson på fel sätt? Sidekick Gustav får uppleva hur det är att vara kvinna - nästan som en hemlig journalist, lite undercover... fast nu har vi ju avslöjat honom...så bra är vi! Vi avslöjar saker innan de ens har hänt!

Men gör det D-man. Det kan bli roligt och lärorikt! Och så lite snygg redigering på det. Mmmm ja. En liten vinjett...typ...SYMFONIIIIIIIII!!!!



(MAN HAR SÅ KUL MED TOFFEFE!!!!!!!)

Innan vi blev hemliga journalister...


Käcka pratbubblor - premiär!

Vi är på elden (we're on fire, så att säga!!!)! Yessss, men vi langar helt enkelt ny kategori igen. Denna gång med fett busigt roligt tema: vi ska börja med såna där tokiga bilder med en pratbubbla - fast utan text :O ! Näää-äääe, tänker ni. Då vet man ju inte vad personen säger! Men grejen är att ni får kommentera bildtexter under inlägget, och sen väljer vi en vinnare. Fett roligt och originellt!

Här har ni första bilden:



Vad säger Diabetes när han spelar tennis? Sätt igång och fundera!

RSS 2.0