2: Hajkillen

hajkillen.blogg.se

Tycker ni om att läsa välskrivna bloggar med ett personligt språk? Då lär du kolla in den här. Tänker HJ skriva hela inlägget i frågeform? Ja, det tänker vi. Lite i alla fall.  



Hajkillen ser stenhård ut. Vi har inte testat, men han kan vara gjord av massiv ek. Hur vet man om han är gjord av trä? Man bygger en bro av honom! Men kan man inte bygga broar av sten också, undrar ni? Givetvis, men eftersom trä flyter i vatten liksom en anka ska ha vägas på vår största våg och om han väger lika mycket som en anka är han en HÄXA!

Det är alltså inte blondinbellas förra pojkvän utan en annan haj. Han är fett rolig. Hemliga journalister skrattar sitt hemliga skratt när han uppdaterar.

Han gör saker som vanliga ungdomspojkar gör: festar, shoppar, fikar, jobbar, hänger med kompisar. Men han har något som gör att HJ kan gilla honom liiiiite extra: han är en diabetesman. (vi gillar diabetesmän. tar man bort sockret har man ett perfekt recept på trevliga typer, verkar det som)

Han ska tydligen medverka i ett filmprojekt om Diabetes snart tillsammans med Jocke von Mattsson. Värt att kolla in!

Han e Upzalah! Fezzzzt.

Här bjussas ett litet smakprov på hans prosa:

"Så bara för det tänker jag avrunda. Tänkte ni:
A. Då blir det väll ett tack o adjö nu då?
B. Tänker han skriva en historia om hur han åker hem nu?
C. Tänker han bara sluta med denna frågeställning?
Svaret? Inget av dem. Tänker avsluta med att säga att efter allt tjo o tjim på Etage så känner alla, förutom jag och Dure, att nu är det väll ändå dags att dra sig hemåt? Jag och Dure kände istället "Vafan. Ska vi inte dra till Stockholm?" "Jo det ska vi". Så det gör vi. Tar kontakt med Charlotte(Du fick va med ändå) och bestämmer plats att mötas på och drar iväg i en Taxi. Möter upp Charlotte och den trevliga Sara någonstans i Stockholm, ingen aaaaning om vart men någonstans var det iallafall. Drar med de två tjejerna hem till Sara och sätter oss och snackar lite skit. OH SNAP! Ingen efterfest? Inget crazy out of this world mofo holy shit gangbang eller något alls? Nej! Några klunkar på en relativt god likörvariant, lite skitsnack, lite musik, lite frågesport och en krasch i en otroooooligt skön säng. (Ber om ursäkt för snarkningarna. Otroligt förkyld. Och tack för lånet av de FANTASTISKT sköna byxorna. Ska lätt köpa ett eget par.)"



Vi känner att vi inte kan avsluta inlägget bättre själva. Kommer vi att bara låta det här avsluta? Ja. Och de som inte fattade Monty Python-referensen tidigare är sämst. You tube:a alla deras mästerverk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0