Det viktigaste är inte hur man ser ut - bara man är attraktiv

Diabetesmannen langar en videoblogg om hur man raggar. En mycket bra blogg! Även om den är något "slarvig", men hey, den handlar faktiskt om något, kort&koncist och det är något som man har förtroende för att han vet något om. Vi vill inte ha gardintips från D-man, vad vet han om det? Men fest, mode, ragg osv är hans hemmaplan! Så tänk på det när ni väljer ämne, något som folk tror att ni har koll på - ingen vill ha tips av någon som är sämre än en själv liksom!!

Nu ska vi ut och vara självsäkra, men inte bjuda på drinkar! Det är tydligen fel. Och det blir mer ekonomiskt så! Niiice.

Han har ju börjat med någon slags kamp med sin sidekick också. Spännande. Ett tag körde han ju videobloggar med karaktärer. HJ vill se en serie med raggningsskolan, säg 8 delar? Varje del tar upp en grej. Sidekick Gustav kan ta på sig den blonda peruken, så kan Diabetes ragga - både visa hur man gör och hur man INTE gör! Eller så raggar Diabetes på rätt sätt, och Åke Olsson på fel sätt? Sidekick Gustav får uppleva hur det är att vara kvinna - nästan som en hemlig journalist, lite undercover... fast nu har vi ju avslöjat honom...så bra är vi! Vi avslöjar saker innan de ens har hänt!

Men gör det D-man. Det kan bli roligt och lärorikt! Och så lite snygg redigering på det. Mmmm ja. En liten vinjett...typ...SYMFONIIIIIIIII!!!!



(MAN HAR SÅ KUL MED TOFFEFE!!!!!!!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

GRYMT!

2010-11-07 @ 20:07:14
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/
Postat av: Joakim

Det var sidekick gustaf som gjorde filmen, Tips på mer man kan göra? en bättre filmkamera ska vi skaffa iallafall!

2010-11-08 @ 18:58:00
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0