1: Moa Helmersson

moahelmersson.blogg.se

Mhm, denna donna hittade vi när vi klickade runt via länkar i olika kommentatorsfält! Hon är Uppsalabo, 20 år och verkar gilla att festa med sina kompisar. Det är bra! Fezt åt Upzalah! Det är en livsstilsblogg som bjussar på en hel del modebilder och snygga tjejkompisar (ett litet tips för alla som spelar på den planhalvan).



"My life in a small version"
är bloggens motto. Inte så tokigt om man vill ha inblick i en liten människas liv! Dock har vi researchat bilder och kommit fram till att hon är ganska lång i verkligheten - kanske en anledning till att ha en liten blogg! Vad vet vi, vad vet vi.
 
Know your rights säger hon också, och det är ju bra. Man ska veta sina rättigheter. Som journalister vill vi framförallt hylla yttrande- och pressfriheten - yeah! Finfina gräjär.

Men vi är lite fundersamma över vems stringrumpan är? Och vem biter i den? Ett scop som kräver analys!

Moa har en kategori som heter "Moa tipsar" också. Det tipsas om mode. Tjejmode. Men det verkar ju vara rätt populärt i bloggvärlden om vi har fattat det rätt?

Här kan du se Moa in motion, 3D i 2D så att säga, när hon handlar alkoholhaltiga drycker på ett fartyg:



Det var dagens bloggtips, kika in och säg hej, vettja! Och vill du kanske vara med här - langa en kommentar under! Puzz då!

Kommentarer
Postat av: moa

olalala grym tjej det där..

2010-10-28 @ 22:38:32
URL: http://moahelmersson.blogg.se/
Postat av: lisa

hahaha! bra HITTAT

2010-10-31 @ 11:19:32
URL: http://ramlarihop.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0