Ehhh år 1731?

Hemliga journalister besöker Natascha Peyres blogg och hittar...detta: http://www.youtube.com/watch?v=d3ZIrqxSvFA

WTF, om uttrycket tillåts? Varför? Har vi verkligen inte kommit längre?

De där mössorna på tjejerna känns lite som såna där påsar som guantanamofångarna har på smygfilmade klipp när de blir torterade och förnedrade. Känns inte alls bra, ännu mindre i kombination med bikinis. Är den här utgiven eller är det en internetgrej? Med tanke på hur kassa systembolagets reklamgrupp verkar vara ("din 15åriga dotter är oskuld"...brrr!) blir man inte helt förvånad om de varje sommar skulle lansera en halvtaskig drykeslåt (bag in da box förra sommaren, nu denna). Blir lite konstigt att se Kissie i normalt format också, man är så van med konstiga vinklar och paint-redigering.

Det blir en fet DISS på denna låt, även om den är catchy och lätt går att röja till i sommar. Men kom igen, "123 alla brudar ner på kné"...och göra vad liksom? Varför kan inte tjejerna ta på sig en tröja och festa med grabbarna? Sen kan de gärna klä av sig och göra annat om de känner för det, men varför inget om "123 grabbar ni får också ge"? Hemlig Journalist känner att detta stinker svettiga langrabbar som vill kompensera för att ingen vill ligga med dem. Urk! 

Kommentarer
Postat av: Joakim

Yes! Jo precis det jag hade tänkt, detta ska vara seriöst faktiskt. Min vän kommer matcha i hop det här riktigt bra också! Självklart kommer det innehålla lite humor.. men som sagt inge fjortis skit? Svar nej!

Tack för tipset!

2010-06-21 @ 21:49:04
URL: http://diabetesmannen.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

HAHAHA videon är ju klockers! Alla är dyng och oseriösa.. precis det som är meningen att folk ska undra.. VARFÖR

2010-06-28 @ 01:28:59
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0